AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda kitap görmek

Kahve falında çok sayıda kitap görmek

Kahve falında çok sayıda kitap görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kendi işine sahip olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda kitap gördüyseniz:

  • Sizin için önem taşıyan konuları zorlamanız gerekiyor.

Kahve falında çok sayıda kitap görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, birikmiş parasının olacağına tabir olunur.

Kahve falında dokuz sayısını görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda insan görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda muz görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda yüzük görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda ördek görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda toplu iğne görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda çiçek görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir