AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda gelin görmek

Kahve falında çok sayıda gelin görmek

Kahve falında çok sayıda gelin görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, üstün başarılar alacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda gelin gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında çok sayıda gelin görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, hoş muhabbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında beş sayısını görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında karışık sayılar görmek yeni siparişler alacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda ay görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında çok sayıda kedi yavrusu görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında on sayısı görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sayı söylemek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında sayı duymak fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kasasının daha çok para dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir