AnaSayfa / Genel / Kahve falında beş sayısını görmek

Kahve falında beş sayısını görmek

Kahve falında beş sayısını görmek içinin rahatlayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işarettir.

Kahve falında beş sayısını gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Kahve falında büyük sayılar görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, anne babanın üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda saat görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda balık görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda kedi görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Kahve falında çok sayıda inek görmek hastalıklarının düzeleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dört sayısı görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda silah görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sayılar söylemek maddi anlamda feraha ermeye, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir