AnaSayfa / Genel / Kahve falında karışık sayılar görmek

Kahve falında karışık sayılar görmek

Kahve falında karışık sayılar görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, anne duasının açılacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yeni işlere gireceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında karışık sayılar gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Kahve falında karışık sayılar görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerini karışık görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında karışık kuruyemiş görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına inanılır.

Kahve falında saçı karışık görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karışık renkler görmek yaşamına renk geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Kahve falında evi karışık görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karışık kızartma görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir