AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye istemek

Kahve falında sandalye istemek

Kahve falında sandalye istemek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye istemek gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Kahve falında sandalye istemek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu sandalye görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok sandalye görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet eder.

Kahve falında sandalyenin üstüne çıkmak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sandalye görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede birini görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye görmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir