AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal reçeli görmek

Kahve falında portakal reçeli görmek

Kahve falında portakal reçeli görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, yeni işlere girileceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal reçeli gördüyseniz:

  • Sizi hazırlıksız yakalayarak sorulara boğan kişiler olabilir.

Kahve falında portakal reçeli görmek varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal reçeli yemek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında reçel ve bal görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan reçeli görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, üzüntülerin gideceğine işaret eder.

Kahve falında reçel yemek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahududu reçeli yemek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında kayısı reçel yemek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, korkularının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çilek reçeli kaynatmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir