AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansı atmak

Kahve falında alyansı atmak

Kahve falında alyansı atmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında alyansı atmak gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Kahve falında alyansı atmak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet eder.

Kahve falında alyansını atmak fedakârlıklar yapacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının alyans taktığını görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında alyans üstüne alyans takmak işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı alyans takmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kalın alyans görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alyansını kaybedip bulmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Kahve falında alyans kaybetmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir