AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansını atmak

Kahve falında alyansını atmak

Kahve falında alyansını atmak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında alyansını atmak gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Kahve falında alyansı atmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında alyansını atmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında tektaş ve alyans takmak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, makbul olan mallar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında alyans aramak kendisinin de bu duruma kırılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolan alyansı bulmak haksızlıklara uğranılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş alyans takmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kadının alyans taktığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir