AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyans üstüne alyans takmak

Kahve falında alyans üstüne alyans takmak

Kahve falında alyans üstüne alyans takmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , gözden düşeceğine, ayıplanacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında alyans üstüne alyans takmak gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında alyans üstüne alyans takmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alyans yüzüğü takmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift alyans takmak işinde çok büyük bereket göreceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet eder.

Kahve falında sol ele alyans takmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alyans ve tektaş takmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük alyans takmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, mutlu bir insan olunacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş alyans takmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, problemlere çözüm bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir