AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok mısır görmek

Kahve falında çok mısır görmek

Kahve falında çok mısır görmek işlerinde bereket olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında çok mısır gördüyseniz:

  • Aceleci olmamanızda fayda var.

Kahve falında mısır ekildiğini görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasına girmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır dalı görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde mısır görmek tecrübe sahibi olacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mısır almak ve yemek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işarettir.

Kahve falında süt mısırı yemek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalettir.

Kahve falında yaş mısır görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, geç de olsa huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir