Kahve falında mısır dalı görmek

Kahve falında mısır dalı görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, malının artacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mısır dalı gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren düzenlemeler veya anlaşmalar size uyacak şekilde şekillendiriliyor.

Kahve falında dalında mısır görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında mısır dalı görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuklara mısır vermek varolan sorunlarının sona ereceğine, kısmetlerinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında patlak mısır görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır tarlasında mısır toplamak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek çok büyük borçlar alacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mısır yemek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır süpürgesi görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir