Kahve falında evde mısır görmek

Kahve falında evde mısır görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde mısır gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Kahve falında evde mısır görmek ne yöne gideceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine yorulur.

Kahve falında koçan mısır yemek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mısır ayıkladığını görmek hakkını yedirtmeyeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır soymak aile hayatının sorunsuz olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çok mısır görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kuru mısır görmek yaklaşan güzel günlere, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına inanılır.

Kahve falında mısır tarlasında olmak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze mısır yemek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir