Kahve falında mısır almak ve yemek

Kahve falında mısır almak ve yemek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır almak ve yemek gördüyseniz:

  • Beklemeyin kontrolü ele alın.

Kahve falında mısır pişirip yemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlama mısır yemek sahip olduklarının eksileceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır unu yemek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş mısır yemek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mısır koçanı yemek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret eder.

Kahve falında patlak mısır yemek mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze mısır yemek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır yemeği görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir