AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kurbağa görmek

Kahve falında çok kurbağa görmek

Kahve falında çok kurbağa görmek kısmetlerinin çoğalacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çok mutlu edeceğine, adını işiyle duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok kurbağa gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Kahve falında kolunda kurbağa görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kurbağa görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hasta ise şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında konuşan kurbağa görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kurbağa yavrusu görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünde kurbağa görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerinde kurbağa görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hep dinç ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gölde kurbağa görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir