AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan kurbağa görmek

Kahve falında konuşan kurbağa görmek

Kahve falında konuşan kurbağa görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Kahve falında konuşan kurbağa görmek yeni bir eve sahip olunacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında çiftleşen kurbağa görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine işarettir.

Kahve falında su kurbağası görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde kurbağa görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk kurbağa görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurbağadan kaçmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kurbağa görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet eder.

Kahve falında şişen kurbağa görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir