AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde kurbağa görmek

Kahve falında üzerinde kurbağa görmek

Kahve falında üzerinde kurbağa görmek bunalımlı günler geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında üzerinde kurbağa gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vererek konunun ilerlemesini sağlamak işleri zorlaştırabilir.

Kahve falında yeşil kurbağa görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü kurbağa görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, yüksek moral sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında su içinde kurbağa görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında kurbağa sesi duymak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük yeşil kurbağa görmek kazancın katbekat artacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bir tane kurbağa görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulur.

Kahve falında siyah kurbağa görmek daha geniş rızık elde edeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir