AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumaş satmak

Kahve falında kumaş satmak

Kahve falında kumaş satmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çevre değiştireceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işaret eder.

Kahve falında kumaş satmak gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Kahve falında kumaş satmak maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kumaş satın almak kazançlı çalışmalar yapılacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert kumaş görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında kumaş yakmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında pembe kumaş görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında parça kumaş görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kumaş görmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir