AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok küçük fare görmek

Kahve falında çok küçük fare görmek

Kahve falında çok küçük fare görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çok üzüntü duyulacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok küçük fare gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Kahve falında küçük fındık faresi görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında çok küçük fare görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük küçük fare görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek onları koruyup kollayacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz küçük fare görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında evde küçük fareler görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında küçük beyaz fare görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir