AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kirli su görmek

Kahve falında çok kirli su görmek

Kahve falında çok kirli su görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, vaaz ve nasihate, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok kirli su gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında evin içinde kirli su görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kirli su birikintisi görmek alım gücünü yitireceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kirli suya girdiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli suya düşmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık kirli su görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kirli su görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında banyoda kirli su görmek iş güç sahibi olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir