AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kelebek görmek

Kahve falında çok kelebek görmek

Kahve falında çok kelebek görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çok kelebek gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Kahve falında çok büyük kelebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde kelebek görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında kelebeğin üzerine konduğunu görmek kendisine ev alacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek tutmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kocaman kelebek görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek bıçak görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında kelebekler görmek haneye nifak gireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evde kelebekler görmek kolaylıklara kavuşacağına, razı geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir