AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebekler görmek

Kahve falında kelebekler görmek

Kahve falında kelebekler görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, bir işe soyunacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelebekler gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirmeye veya bilginizi arttırmaya yönelik çalışmaların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kahverengi kelebek görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelebek yutmak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelebek öldürmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kelebeğe dönüşmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kelebek uçurmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü kelebek görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kelebek görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı kelebek görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir