AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kaka yaptığını görmek

Kahve falında çok kaka yaptığını görmek

Kahve falında çok kaka yaptığını görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında çok kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Kahve falında banyoda kaka görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını yediğini görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine yorulur.

Kahve falında kokulu kaka yapmak rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kaka yaptığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kakayla oynamak kötü günler yaşayacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında sarı kaka yapmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa kaka yapmak ağız tadının kaçacağına, çocuk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir