AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok iyi yüzdüğünü görmek

Kahve falında çok iyi yüzdüğünü görmek

Kahve falında çok iyi yüzdüğünü görmek çok mutlu edeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok iyi yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Kahve falında çok iyi yüzmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işaret etmektedir.

Kahve falında çok iyi yüzdüğünü görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iyi yüzmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında hasta birinin iyileşmesini görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastayı iyi görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin iyileştiğini görmek bol nimete kavuşacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi top oynamak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir