AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı iyi görmek

Kahve falında hastayı iyi görmek

Kahve falında hastayı iyi görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, onlara hocalık edeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastayı iyi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Kahve falında hasta olan birini iyileşmiş görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Kahve falında hasta kadının iyileştiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında hastayı iyileştirmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek borçlarının azalacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine inanılır.

Kahve falında hasta olup iyileştiğini görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta birini iyileştirmek önemli yerlere geleceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bir yandan cenaze olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir