AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek şansın açılacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta insanı iyi görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında hasta bir insanın iyileştiğini görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta bir insanı iyileşmiş görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hayatın pahalılaşmasına delalet eder.

Kahve falında hasta insanı iyileşmiş görmek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında hasta bir insanı iyi görmek karın artacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında hasta birini iyileştirmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir