AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birinin iyileşmesini görmek

Kahve falında hasta birinin iyileşmesini görmek

Kahve falında hasta birinin iyileşmesini görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, halsizleşeceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, nasiplerini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta birinin iyileşmesini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz veya sosyal yaşamınızla ilgili seçenekleriniz kendisini göstermeye başlıyor.

Kahve falında yatan hastanın iyileştiğini görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, dileklerinin de kabul olacağına inanılır.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek kazancın günden güne düşeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta babayı iyileşmiş görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olup iyileştiğini görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında hasta insanı iyi görmek güzel günlerinin geride kalacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta babasının iyileştiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Kahve falında ağır hastayı iyileşmiş görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir