AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine havlu vermek

Kahve falında ölmüş birine havlu vermek

Kahve falında ölmüş birine havlu vermek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine havlu vermek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Kahve falında havlu yakmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında havlu aramak ön plana çıkacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında havlu işlemek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Kahve falında mutfak havlusu görmek yeni işlere girileceğine, kendisi için mal mülk alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu verdiğini görmek ailesinin de büyük olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında renkli havlu görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına inanılır.

Kahve falında kendini havluyla görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında büyük havlu görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, şeytana uyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir