AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel gül görmek

Kahve falında çok güzel gül görmek

Kahve falında çok güzel gül görmek sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel gül gördüyseniz:

  • Size zarar veren veya imajınız ya da tarzınızla ilgili konularda yanıltan kişilere ödün vermemeli, kendiniz için en iyisi ne ise, o yönde ilerlemelisiniz.

Kahve falında çok güzel gül görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına alamet eder.

Kahve falında güzel gülen bebek görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli gül görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köklü gül görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda gül ağacı görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında kırmızı gül görmek anne babayla ters düşüleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin elinde kırmızı gül görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir