AnaSayfa / Genel / Kahve falında saksıda gül ağacı görmek

Kahve falında saksıda gül ağacı görmek

Kahve falında saksıda gül ağacı görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında saksıda gül ağacı gördüyseniz:

  • Anlaşmalar, mali veya sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Kahve falında saksıda gül ağacı görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksıda kırmızı gül görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda beyaz gül görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına inanılır.

Kahve falında saksıda gül görmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında saksıda pembe gül görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saksıda meyve ağacı görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saksı içinde ağaç görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında saksıya çam ağacı dikmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir