AnaSayfa / Genel / Kahve falında köklü gül görmek

Kahve falında köklü gül görmek

Kahve falında köklü gül görmek hem işinde başarılı olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında köklü gül gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında köklü gül görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Kahve falında kök dişini çekmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek kökü yemek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, huzurun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın kökünden söküldüğünü görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçeği kökünden koparmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç kökü kesmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kök dişi çekmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir