AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli gül görmek

Kahve falında yeşil renkli gül görmek

Kahve falında yeşil renkli gül görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkli gül gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Kahve falında yeşil renkli gül görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkli gül görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalet eder.

Kahve falında mavi renk gül görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli gül toplamak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalettir.

Kahve falında renk renk gül görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil gül görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil gül almak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yapraklı gül görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir