AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla yıldız görmek

Kahve falında çok fazla yıldız görmek

Kahve falında çok fazla yıldız görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, saygınlık elde edeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında çok fazla yıldız gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında gökyüzünde çok fazla yıldız görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında çok fazla yıldız görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kağıt para görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla fare görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla maymun görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunlarını teker teker aşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok fazla gülmek bir bebek sahibi olunacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla güneş görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir