AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla fare görmek

Kahve falında çok fazla fare görmek

Kahve falında çok fazla fare görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, üzüntülerinin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çok fazla fare gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Kahve falında çok fazla fare görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, beklenilen takdiri alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla fare görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunların yakında son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla güvercin görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla asker görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla doğum yapmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, kapanan kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında çok fazla civciv görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla bilezik görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla hediye almak sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir