AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla su içmek

Kahve falında çok fazla su içmek

Kahve falında çok fazla su içmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına delalet eder.

Kahve falında çok fazla su içmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi yakınlarınızla paylaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında çok fazla su içmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında çok fazla sigara içmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fazla ilaç içmek iyi bir zanaatkar olunacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla sigara içmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında çok fazla su görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalettir.

Kahve falında çaydanlıktan su içmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğe su içmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tavuk suyu içmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir