AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla su görmek

Kahve falında çok fazla su görmek

Kahve falında çok fazla su görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok fazla su gördüyseniz:

  • Dikkatle atacağınız her adımın daha tutarlı olacağını görebilirsiniz.

Kahve falında çok fazla su içmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında çok fazla su görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, eşi ile problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çok fazla böcek görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında çok fazla muhabbet kuşu görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla yiyecek görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla para görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cami görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fazla ilaç içmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir