AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla kar görmek

Kahve falında çok fazla kar görmek

Kahve falında çok fazla kar görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, önünün kapanacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, maddi kayıpların olacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çok fazla kar gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında çok fazla kar görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla kar yağdığını görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, gelir kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla altın bilezik görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işarettir.

Kahve falında çok fazla demir para görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, gelirin tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla örümcek görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gelinlik görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir