AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla gelinlik görmek

Kahve falında birden fazla gelinlik görmek

Kahve falında birden fazla gelinlik görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, sıkıntısının biteceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla gelinlik gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında birden fazla gelinlik görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla gelinlik giymek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla televizyon görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla cin görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla altın görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla doğum yapmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla göz görmek karamsar ve umutsuz olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir