AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla altın bilezik görmek

Kahve falında birden fazla altın bilezik görmek

Kahve falında birden fazla altın bilezik görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, rahatın yerine geleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, saygı göreceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, kötü sözler duylacağına, kırılan kalbin onarılacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla altın bilezik gördüyseniz:

  • Hayatın akışında yer alan beklenmedik, ani gelişmeleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında birden fazla altın bilezik görmek yanlış bir karar verileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla bilezik görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla çeyrek altın görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla altın görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla altın yüzük görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla altın bilezik görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir