AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla kapı görmek

Kahve falında çok fazla kapı görmek

Kahve falında çok fazla kapı görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla kapı gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında birden fazla kapı görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla kapı görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla hayvan görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kalem görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla çanta görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında çok fazla balık görmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla fare görmek sıkıntılarının geçeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla erkek bebek görmek işlerinin yaver gideceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir