AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla kalem görmek

Kahve falında çok fazla kalem görmek

Kahve falında çok fazla kalem görmek kazancının çoğalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok fazla kalem gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı uygularken daha tutkulu olmalısınız.

Kahve falında çok fazla kalem görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla kalem görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla insan öldürmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla havuz görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında fazla hesap ödemek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta fazla parmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok fazla anahtar görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında fazla para vermek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir