AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla ekmek görmek

Kahve falında çok fazla ekmek görmek

Kahve falında çok fazla ekmek görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında çok fazla ekmek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Kahve falında çok fazla ekmek görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla düğün görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında çok fazla balık tutmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, bir organizasyona katılacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla telefon görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fazla böcek görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla çeyrek altın görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir