AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla telefon görmek

Kahve falında birden fazla telefon görmek

Kahve falında birden fazla telefon görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bütçesinin genişleyeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, güzel işler yapacağına, vefa göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla telefon gördüyseniz:

  • Planlarda bazı değişiklikler olabilir.

Kahve falında birden fazla telefon görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla sigara içmek istediği her şeyi elde edebileceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla ayna görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gelin görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla alyans görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla doğum yapmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla hediye almak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir