AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fazla altın görmek

Kahve falında çok fazla altın görmek

Kahve falında çok fazla altın görmek başarısının artacağına, zahmetinin çoğalacağına, onları okula göndereceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine inanılır.

Kahve falında çok fazla altın gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında birden fazla altın bilezik görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla çeyrek altın görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, daha rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla altın görmek büyük maddi kayıp verileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet eder.

Kahve falında çok fazla altın bilezik görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla altın yüzük görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet eder.

Kahve falında çok fazla altın görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında fazla altın görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir