AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazla altın görmek

Kahve falında fazla altın görmek

Kahve falında fazla altın görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, insanlarla uyumunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında fazla altın gördüyseniz:

  • değiştirmeniz yönünde sizi teşvik eden kişiler olabilir.

Kahve falında çok fazla altın görmek işinin de hep yürüyeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında fazla altın görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla altın görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla altın yüzük görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Kahve falında çok fazla altın bilezik görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla altın bilezik görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla çeyrek altın görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok fazla elbise görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir