AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla altın görmek

Kahve falında birden fazla altın görmek

Kahve falında birden fazla altın görmek işlerine bereket geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla altın gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız insanlarla duygusal bağlar oluşturmak istememekte haklısınız.

Kahve falında birden fazla çeyrek altın görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla altın yüzük görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla altın görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla altın bilezik görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla ayı görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kadınla evlenmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla hindi görmek rakipsiz hale geleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir