AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok fare görmek

Kahve falında çok fare görmek

Kahve falında çok fare görmek hastalıklarından kurtulacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok daha büyük adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok fare gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılmanız geleceğinizi olumlu etkileyebilecek kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında fare saldırısı görmek hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve yavru fare görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü fare görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında farenin üstüne basmak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu fare görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi üstüne görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru fare öldürmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında fare yıkamak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir