AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru fare öldürmek

Kahve falında yavru fare öldürmek

Kahve falında yavru fare öldürmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında yavru fare öldürmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında yavru fare öldürmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine inanılır.

Kahve falında fare yavrusu öldürmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işarettir.

Kahve falında yavru beyaz fare görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında siyah fare yavrusu görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sağlığını da kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü fare yavrusu görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında yavrulayan fare görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru fare yemek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir