AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok düğün görmek

Kahve falında çok düğün görmek

Kahve falında çok düğün görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, imkân sahibi olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında çok düğün gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Kahve falında evli birinin düğün görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında düğün gününü görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, gülen yüzünün de solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında stadyumda düğün görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine düğün yapmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta düğün görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında salon düğünü görmek işlerin başına geçeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşın düğününü görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir