AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine düğün yapmak

Kahve falında ölmüş birine düğün yapmak

Kahve falında ölmüş birine düğün yapmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kesesinin dolacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine düğün yapmak gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylar kişisel anlamda ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında oğluna sünnet düğünü yapmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında düğünde yemek yapmak refah düzeyinin yükseleceğine, yakında işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi düğününü yapmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ikinci kez düğün yapmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında düğün pastası yapmak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi düğün hazırlığı yapmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalettir.

Kahve falında düğün hazırlığı yapmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir