AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin uçurum görmek

Kahve falında derin uçurum görmek

Kahve falında derin uçurum görmek başarı ve zafer kazanacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında derin uçurum gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Kahve falında çok derin uçurum görmek çalıştığına değeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında derin uçurum görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında derin bir havuz görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında derin sularda yüzmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağı derin kesmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına delalettir.

Kahve falında derin dere görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi derini yüzmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında derinin içinde kurt görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir